FAQ

 GØR DET ONDT?

Ja, det gør ondt. Hvor meget eller hvor lidt varierer fra person til person. Mange mennesker sammenligner følelsen med en mild hudafskrabning, hos de heldige kilder det blot en smule.
Det er meget sjældent at folk ikke kan overkomme deres session.
Hvis du ønsker en tatovering, vil du også være i stand til at holde smerten ud.

VIL HÅR STADIG VOKSE GENNEM MIN TATOVERING?

Ja, huden vil stadig være det samme som før. Hvis du har mørk eller langt hår på kroppen kan det sløre tatovering, hvis tatoveringen er for lille.

ER DET SIKKERT?

Vi bruger det samme udstyr ( autoklave ), som et sygehus bruger til at sterilisere vores udstyr. Vi bruger også engangs opsætninger for hver tatovering.

Besøg din tatovør og tjek gerne om deres instrumenter indpakkes individuelt og steriliseres. Vi bliver også tatoveret her, så vi gør alt for din og vores sikkerhed.

Vi har også taget hygiejne kurser.

KAN JEG MEDBRINGE MIT EGET DESIGN?

Ja, du kan medbringe alt det du vil, men det vil være nødvendigt at tatovøren ændrer det til et tatovering design. Nogle typer illustrationer fungerer ikke godt som en tatovering, men vi bruger vores mange års erfaring til at guide dig med udvælgelse af kunstværket og stil.

HVOR MEGET KOSTER DET?

Minimumspris er 600kr. Time pris 800-1000kr per time

ER GENOPTEGNING / RETOUCH ME I PRISEN?

Ja, i de efterfølgende 12 uger – efter udførelsen, såfremt vi vurderer de anviste instrukser om efterbehandling er blevet overholdt.

HVOR GAMMEL SKAL JEG VÆRE FOR AT FÅ EN TATOVERING?

Du skal være fyldt 18 år og have et billede -id udstedt af en regering eller stat.

Vi tatoverer ikke mindreårige med eller uden forældrenes tilladelse.

HVORDAN KAN JEG BETALE?

Vi accepterer kontanter eller Mobilepay.

ER DET PERMANENT?

Ja, men alle tatoveringer vil ældes. Sol, forkert healing, og dårligt helbred, vil påvirke det endelige resultat. Din hud er ikke linoleum”, alle tatoveringer ældes. Hvor godt de ældes afhænger af størrelsen og placering. Ældre tatoveringer kan være tegnes op eller farves op. Uønskede tatoveringer kan dækkes med en ny tatovering ( cover-up ) eller fjernes ( laser).

HVAD MED HEALING?

En ny tatovering tager omkring tre uger at se ud, som om den altid har været der, men en tatovering heler som  enhver anden ridse eller hudafskrabning, og er derfor først totalt helet efter cirka 6 uger.

HVORDAN BLIVER FARVERNE?

Tænk på din hud som et filter oven på tatoveringen. Mørkere hud vil slå sløre farven. Lysere hud vil give farverne mere spil.

KAN JEG VÆRE ALLERGISK OVERFOR FARVERNE?

Det er muligt at være allergisk over for alt, men allergi over for farverne er meget sjælden. Hvis du har allergi, skal du konsultere din læge, og få udført de rigtige tests, for at få sikkerhed.

JEG ER GRAVID, KAN JEG STADIG FÅ EN TATOVERING?

Nej.

HVOR ER DET MINDSTE ( MEST ) SMERTEFULD STED?

Sandsynligvis overarmen, men det er mere vigtigt at få din tatovering, hvor du ønsker det, fremfor at vælge efter et sted der er 10 % mindre smertefuldt. Hvis du aldrig har fået en tatovering, hvordan ville du så kunne mærke forskel? Det vigtigste faktum er din tatovering skal være sjovt, og en del af det sjove er at få det, hvor det vil fungere bedst for dig. Vi har aldrig haft nogen der stopper midt i en tatovering, (selvom alle tænker på at stoppe ), fordi smerten var uudholdelig.

DEPOSITUM

Vi tager 500-kr I depositum for aftaler. Dit depositum bidrager til udgifterne til din tatovering som feks udfærdigelse af tegning, og trækkes fra den færdige tatovering. Depositum kan normalt ikke refunderes, medmindre det er en nødsituation.